Sider

torsdag den 20. januar 2011

Corndogs (indbagt pølse i majsdej)

Så fik manden endelig sit ønske opfyldt. Der kom majsmel til hjemmet, og voila, så skulle der jo laves corndogs. Der har godt nok været gang i frituren på det sidste, det må jeg hellere få lavet om på igen... ;)

Ingredienser:
2½ dl hvedemel
1 3/4 dl gult majsmel
2 spsk rørsukker
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
2 spsk margarine (passer med ca. 50-75 gram)
1 stort sammenpisket æg
2 - 2 ½ dl mælk
10 grillpølser
10 grillspyd af træ (dem havde jeg så ikke, og det sviner godt på fingrene i stedet)
madolie til fritering.

Fremgangsmåde:
Bland hvedemel, majsmel, rørsukker, bagepulver og salt sammen. Smuldr margarinen heri. Bland det sammenpiskede æg og mælken i, og pisk til dejen bliver jævn.
Tør pølserne af, og sæt dem på grillspydene (eller som jeg brug fingrene, kan ikke anbefales). Dyp dem i dejen og fordel dejen jævnt med en dejskraber.
Opvarm olien til 200 grader i en jerngryde/wok, og friter pølserne i 4-5 minutter. Vend dem undervejs, så de bliver jævnt gyldne. Læg dem på fedtsugende papir/køkkenrulle når de tages op, for at fjerne overskydende olie.

Velbekomme :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar