Sider

tirsdag den 11. januar 2011

Pølsehorn (og 4 boller)

Så var der lige nogle pølser tilovers fra pølseretten, og de skulle jo ikke gå til spilde. Jeg fandt også 5 alm. grillpølser i fryseren og voila - så skulle der laves pølsehorn :D Det er jo altid godt!

Ingredienser:
8-10 pølser delt i 2
500 g. hvedemel
100 g. margarine
30 g. gær
3 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk sukker
Mælk til pensling
Sesamfrø til pynt.

Fremgangsmåde:
Smelt margarinen. Put mælken i en skål og tilsæt den smeltede margarine. Opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen grundigt til den er smidig og elastisk.
Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 og rul dejen ud med en kagerulle. Skær firkanter ud af dejen og læg pølsen på.
Fold dejen rundt om pølsen og læg den på en bradepande med bagepapir.
Gør det til du ikke har flere pølser. Lav evt. boller ud af overskydende dej.
Pensl pølsehornene med mælk og drys sesamfrø over. (Sesamfrø kan undlades - kom bare til at tænke på de gode gamle dage hvor pølsebrød til fransk hotdog og ristede hotdogs hos pølsemanden havde sesamfrø mmm nom nom)
Lad dem efterhæve mens ovnen varmes til 200 grader (180 varmluft).
Bag dem i ca. 12 minutter.

Velbekomme :D

1 kommentar:

  1. The King Casino: A Review of A Good Casino
    An overview of https://septcasino.com/review/merit-casino/ the The King Casino, the best jancasino online febcasino.com casino of the https://octcasino.com/ 2020, casino game list. Learn about bonuses and games and ventureberg.com/ more

    SvarSlet